Activiteiten

Nieuwjaarsconcert 2024

Ieder jaar organiseert DJAM voor haar studenten na de jaarwisseling een concert, waarin alle combo’s voor elkaar en voor het publiek spelen. Dit nieuwjaarsconcert is vrij toegankelijk voor iedereen. Het vindt plaats in het DJAM-gebouw (theaterzaal Polanentheater). Je kan via Youtube een stream bekijken van het Nieuwjaarsconcert 2022.

  • Nieuwjaarsconcert 2024: zaterdag 27 januari 2024 (14.00-18.00 uur, in Polanentheater)

Bekijk meer videos van DJAM-combo’s hier.

OPEN dag / Slotconcert 2024

Op zondag 16 juni 2024 houdt DJAM Open Dag. De Open Dag vindt plaats tussen 14.00 en 18.00 uur in de theaterzaal van het Polanentheater, Polanenstraat 174 in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door DJAM-docente Ilse Huizinga.

Je kunt komen kijken en luisteren naar optredens van de diverse combo’s zoals die in het actuele cursusjaar bij DJAM gestudeerd hebben.

Je kan hier kijken naar foto’s van diverse DJAM-combo’s tijdens het Open Dag.

Je hebt ook de mogelijkheid om kennis te maken, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met DJAM-docenten en -studenten. Een goede gelegenheid om een indruk te krijgen van de sfeer waarin gewerkt wordt.

Je kunt je ook ter plekke inschrijven voor het toelatingsexamen.

Je kan hier kijken naar een video van de Youtube stream van het slotconcert 2021.

Bekijk meer videos van DJAM-combo’s hier.

DJAM combo-presentaties/sessies 2023/24

We hebben een aantal middagen gepland voor combo optredens met aansluitende sessie om meer praktijkervaring op te doen. Ze worden geleid door DJAM-docenten Sven Schuster, Florain Hierdeis en Jens Lima Dos Santos en vinden plaats in Zaal 100, Wittenstraat 100 in Amsterdam-West. Iedereen is welkom!

Voor alle data in de komende tijd zie onze Agenda.

Bekijk meer videos van DJAM-combo’s hier.